Tu visita incrementa el # a:

sábado, 11 de marzo de 2023

#JAFED Псалми 5, Псалми 15:4, Псалми 139:13-22, Ви можете ненавидіти своїх ворогів і бути любимим Богом, якщо ці вороги злі і якщо ви любите праведних, тому що Бог також праведний і любить лише праведних.

 Daniel 12:1-3 Mas de 2 años en este proyecto: video en La Victoria, Lima, Perú 29 de Marzo de 2018


 Daniel 12:1, Isaías 65:2 Diferencia entre el pueblo fiel que será pueblo libre y el pueblo rebelde.


 DANIEL 7 25 INTERPRETATION - THE GOSPEL AND THE IDOLS OF THE ROMANS


Я роблю те, що зробили б вони (Об’явлення 12:7), я борюся проти фальшивих свідчень проти Бога, і Біблія містить ці фальшиві свідчення, тому в Об’явленні 12:9 сказано те, що сказано: Біблія є частиною цього світового обману. Такими словами: Об’явлення 22:18 Я свідчу кожному, хто слухає слова пророцтва цієї книги: коли хто до цього додасть, то Бог наведе на нього кари, написані в цій книзі. 19 І коли хтось відійме від слів книги цього пророцтва, Бог відніме його частку від книги життя, і від міста святого, і від того, що написано в цій книзі. Іван не мав на увазі Біблії, Біблії не існувало, Іван мав на увазі справжнє євангеліє, яке складалося з проклинання ворогів, а не благословляв їх, як говориться в брехні в Матвія 5:38-48, саме з цієї причини він проклинає тих, який, як він знав, фальсифікував би слова навіть книги тієї книги, яку він написав, однак жодна брехня не є твердою, жоден святий не помер, відчуваючи любов до своїх ворогів, які їх убили, це підтверджує цей уривок: Об’явлення 6:10 І вони закричали вголос , кажучи: Доки, Господи, Святий і Істинний, не будеш судити і не мстити за нашу кров тим, хто живе на землі? Бог також мстивий, і цей уривок пояснює це: Об’явлення 16:5 І почув я ангела вод, який говорив: Ти справедливий, Господи, який є і був, Святий, бо Ти розсудив ці речі. 6 За те, що вони пролили кров святих і пророків, Ти також дав їм пити кров; ну вони на це заслуговують. 7 Чув я також іншого, який із жертовника говорив: Справді, Господи Боже Всемогутній, суди Твої правдиві та справедливі. Любов до ворогів, заснована на Богові, який любить своїх ворогів, є частиною римської брехні в Євангелії.


 


 





 

Такими словами: Галатів 1:6-8 Але якщо й ми, або Ангол з неба сповістить вам інше Євангеліє, відмінне від того, що ми вам звіщали, будьте прокляті! Святий Павло мав на увазі своїх римських переслідувачів, які згодом уб’ють його, обезголовивши, щоб знищити Євангеліє, яке він проповідував, і проголосити інше Євангеліє, відображене в римській Біблії, до якого вони навернулися, щоб зовсім не змінити свою агресивну поведінку. . Наступники цих злих загарбників проповідують нісенітницю про Римську імперію, перетворену на імперію фальшивої релігії:


 


 


Ці недоумки кажуть, що вони можуть робити погані вчинки, але їм достатньо сказати, що вони приймають довговолосого чоловіка з виглядом грецького бога, як свого єдиного володаря і достатнього рятівника, щоб звільнитися від Божої кари, у свою чергу, вони стверджують, що якщо людина робить праведні вчинки, але не приймає цього довговолосого чоловіка як свого єдиного пана і достатнього рятівника, вона перебуває під гнівом Бога, якого бога? Цим фальшивим Богом має бути Люцифер, обурений тими, хто цього не робить. поклоняйтеся йому, але Праведники не обожнюють і не приймають будь-яку істоту як достатнього спасителя, а лише Творця Всесвіту Єгову! Осії 13:4 Вони не будуть поклонятися Спасителю, крім Єгови.



 

 





 








 



 




Я був комп’ютерним програмістом, мені подобається логіка, у Turbo Pascal я створив програму, здатну довільно створювати базові формули алгебри, подібні до наведеної нижче формули. У наступному документі у форматі .DOCX ви можете завантажити код програми, це доказ того, що я не дурний, тому до висновків мого дослідження слід поставитися серйозно. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Якщо t=85.489 i c=t то c=85.489


Основні висновки мого дослідження: Обман Римської імперії в Біблії vs звістка про переслідуваних за часів Христа. : https://penademuerteya.com/2023/04/06/%d0%be%d0%b1%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d1%96%d0%bc%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%96%d1%97-%d0%b2-%d0%b1%d1%96%d0%b1%d0%bb%d1%96%d1%97-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8/


Єремія 10, Авакум 2: Священик-ідола, не стукай у двері, де я живу, щоб сказати мені, що до твоїх образів чи статуй варто молитися їм або через них нібито розмовляти з Богом, Богу не потрібен мобільний телефон, щоб почути молитви тих, хто шукає його підтримки, ваші об’єкти марні, але ви навіть гірші за них, тому що ви шахраюєте, щоб продати їх або щоб вони були якось орендовані вашою організацією в їхніх храмах, тоді як ці ідоли нічого не можуть зробити, себе.

¿Cuál es el valor de L en esta serie?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23127

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11624

11503

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5617

6007

5496

 

 

 

 

 

 

 

2589

3028

2979

2517

 

 

 

 

 

1127

1462

1566

1413

1104

 

 

 

L

674

788

778

635

469

 

 

El valor de L es 453

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Por estos motivos las opiniones del Papa en contra de la legalización justa de la pena de muerte no son dignas de ser tomadas en cuenta

Hola, tengo muchos argumentos a favor de la legalización de pena de muerte.   José Galindo     Pena de muerte ya     febrero 10, 2023   6 mi...